کاردرمانی در منزل
برای معرفی خدمات کاردرمانی در منزل توان هاب ابتدا به این پرسش پاسخ میدهیم که کاردرمانی چیست؟ کاردرمانی یکی از حیطه های اصلی از علوم توانبخشی است. کاردرمانی علم استفاده از فعالیتهای هدفمند در افراد مبتلا به بیماریها یا ضایعات جسمی، ناتوانیهای رشدی، اختلالات یادگیری و سالمندان؛ به منظور پیشگیری از ناتوانی، حفظ حداکثر استقلال و کسب سلامتی است.
کاردرمانی در منزل توان هاب
با توجه به بازدهی بالا و مثمر ثمر بودن مداخلات کاردرمانی، خدمات مرتبط با این رشته درمانی بصورت تخصصی در توان هاب ارائه می شود. توان هاب با اتکا به نیروی های ماهر و با تجربه خود این خدمات را بصورت تخصصی و متمایز (چرا توان هاب؟) ارائه می دهد. خدمات کاردرمانی در منزل توان هاب هم برای کودکان و هم بزرگسالان در طیف گسترده ای از بیماری ها است: سکته مغزی، پارکینسون، ام اس، آسیب نخاعی، انواع اختلالات نورولوژیک، ضربهی مغزی، اختلال نافذ رشدی، اوتیسم، اختلالات رفتاری، سندرم های ژنتیکی، اختلال بیش فعالی و نقص توجه، اختلال یادگیری، درمان کودکان فلج مغزی و مشکلات حرکتی است.
درخواست دهید!
برای مشاوره رایگان و درخواست خدمات کاردرمانی شماره تلفن خود را وارد کنید. با شما تماس خواهیم گرفت...
یا تماس بگیرید:
۰۲۱-۶۶۸۴۷۹۰۷| ۰۹۰۵۱۷۷۲۹۹۴
متخصص کاردرمانی در منزل چه کار هایی انجام می دهد؟
پاسخ دقیق این پرسش ارتباط مستقیم با ویژگی های بیمار دارد. خدمات کاردرمانی در منزل شامل ارزیابی، آموزش مهارت های مراقبت از خود، تغییرات و تطابقات محیطی، تجویز وسایل کمکی، مشاوره به بیمار و خانواه، مداخلات درمانی (تکنیک های حرکت درمانی، بازی درمانی، شناخت درمانی و …) است. در ادامه به توضیح هر یک از موارد ذکر شده می پردازیم.
ارزیابی
قبل از هر چیز متخصص کاردرمانی توان هاب شروع به ارزیابی بیمار می کند و با توجه به نتایج ارزیابی و اولویت ها و خواسته های بیمار برنامه درمانی را تنظیم میکند. هدف و روش های ارزیابی با توحه به نوع بیماری متفاوت است.
مداخلات درمانی خاص
با توجه به نتایج ارزیابی و خواسته های بیمار، کاردرمانگر برای جلسات کاردرمانی در منزل هدف گذاری میکند و یک برنامه درمانی خاص برای بیمار طراحی میکند. با انجام مداخلات توانایی بیمار در انجام فعالیت های روزمره زندگی افزایش خواهد یافت. کاردرمانگران توان هاب به مداخلات و روش های درمانی مختلفی مسلط هستند و با توجه به شرایط و خواسته های بیمار از آنها استفاده می کند. برخی از مداخلاتی که کاردرمانگران استفاده می کنند: تطابقات محیطی، شناخت درمانی، رفتاردرمانی، تکنیک های حرکت درمانی، بازی درمانی، آموزش مهارت های اجتماعی، ساخت اسپیلنت و وسیله کمکی و …
آموزش مهارت های مراقبت از خود
مهارت های مراقبت از خود شامل مهارت هایی مثل غذا خوردن، جا به جایی (راه رفتن، استفاده از ویلچر و …) بهداشت شخصی و … است. تسلط بر این گروه مهارت ها استقلال فرد را بالا میبرد. با افزایش استقلال فرد این فرصت را پیدا میکند تا در کار های دیگری که برایش معنادار است و قبل از بیماری انچام میداده است مشارکت کند. کاردرمانی در منزل این فرصت را برای بیمار فراهم میکند که این مهارت ها را در محیط آشنای خانه آموزش ببیند.
ارزیابی مجدد
درمانگر پس از مدتی ارزیابی مجدد انجام میدهد تا میزان پیشرفت و اثربخشی مداخلات کاردرمانی در منزل سنجیده شود.