برخلاف تصور رایج، کاردرمانی فقط محدود به بازتوانی جسمی نیست. بخش مهمی از این حوزه به کاردرمانی ذهنی اختصاص دارد؛ جایی که تمرکز روی بهبود عملکرد شناختی، توجه، حافظه و عملکردهای اجرایی مغز است.
طبق تعریف انجمن کاردرمانی آمریکا (AOTA)،
کاردرمانی ذهنی شامل مداخلاتی است که هدف آن ارتقاء عملکرد شناختی در فعالیتهای روزمره زندگی فرد است.
این نوع مداخلات نهتنها برای کودکان با چالشهای یادگیری مفیدند، بلکه برای بزرگسالان دچار آسیب مغزی یا سالمندان با علائم دمانس نیز کاربرد دارند.
کاردرمانی ذهنی چیست؟
شاید برخی افراد بدانند کاردرمانی چیست اما اکثر آنها در مورد نقش کاردرمانی در سلامت روان و ذهن اطلاعاتی ندارند. در حقیقت کاردرمانی ذهنی یک حوزه تخصصی از کاردرمانی است که بر کمک به افراد برای بهبود شرایط سلامت روان و توانایی خود در زندگی روزمره تمرکز دارد.
کاردرمانگرها در جلسات کاردرمانی ذهنی از طیف وسیعی از رویکردهای مبتنی بر شواهد برای حمایت از بیماران خود استفاده میکنند. این رویکردها یا بهتر بگوییم تکنیکها شامل موارد زیر میشوند:
تکنیک بازسازی شناختی
این تکنیک درمانی به افراد کمک میکند الگوهای تفکر منفی را که میتوانند محدودکننده و تخریبگر باشند تشخیص دهند؛ به چالش بکشند و تغییر دهند.
آموزش مهارتهای حل مسئله
آموزش مهارتهای حل مسئله به بیماران ابزارهای مورد نیاز برای شناسایی مشکلات و یافتن راههای مناسب برای حل یا سازگاری با آن مشکلات را میدهد.
قرار گرفتن در معرض فعالیت
کاردرمانگران به بیمار کمک میکنند تا در معرض فعالیتهایی قرار گیرند که به دلیل عدم اعتماد به نفس نمیتوانند در آنها شرکت کنند. در واقع در این تکنیک بیمار با افزایش اعتماد به نفس خود توانایی سازگاری با محیط و فعالیتی که به آن نیاز دارد را بدست میآورد.
مشاوره انگیزشی
از طریق مشاوره همدلانه و شخص محور، کاردرمانگران مشکلات روان و ذهن بیمار را بررسی و حل کرده و انگیزه شخصی برای ادامه زندگی ایجاد میکنند.
تاثیر کاردرمانی ذهنی در منزل
درمان مؤثر سلامت روان تاثیر چند بعدی در زندگی افراد دارد؛ از جمله کار، مدرسه، تفریح، سرگرمی و تعاملات انسانی. بدین ترتیب گنجاندن کاردرمانی ذهنی در روند درمان بیمار میتواند به شکستن یک چرخه معیوب کمک کند. منظور از این چرخه معیوب همان جایی است که فرد مبتلا به بیماری روانی از کار، مدرسه، ورزش، اوقات فراغت و فعالیتهای اجتماعی کنارهگیری میکند و این کنارهگیری او را در معرض خطر بیشتر سلامت روان قرار میدهد. بنابراین کاردرمانی ذهنی در منزل از طرق زیر روی سلامت روان افراد تاثیر میگذارد.
بازگشت به کار و حرفه
ناتوانی در انجام کار پیامدهای مالی و روانی دارد و در نتیجه عزت نفس، روابط کاری، ساختار و هدف زندگی افراد را از بین میبرد. کاردرمانی ذهنی در منزل با کمک به افراد برای بازگشت به شغل و حرفه اصلی خود، سلامت روان آنها را بهبود میبخشد.
برقراری ارتباطات اجتماعی
افسردگی، اضطراب و زوال شناختی (به خصوص در افراد مسن) همگی با انزوای اجتماعی و نداشتن روابط اجتماعی، مرتبط هستند. با انجام کاردرمانی ذهنی در منزل میتوان از تشدید افسردگی، اضطراب و زوال شناختی جلوگیری و بیمار را برای شرکت در فعالیتهای اجتماعی آماده کرد.
شما عزیزان نیز میتوانید از خدمات کاردرمانی ذهنی مجموعه توان هاب در منزل بهره ببرید. برای این منظور کافیست با کارشناسان ما در توان هاب تماس گرفته و بعد از دریافت مشاوره اولیه رایگان، خدمات کاردرمانی ذهنی را در خانه خود دریافت کنید.
تحقیقات منتشرشده در مجله Neuropsychological Rehabilitation نشان دادهاند که استفاده منظم از تمرینات ذهنی در کاردرمانی میتواند باعث فعالسازی دوباره مسیرهای عصبی در بیماران دچار آسیب مغزی شود.
همچنین در مطالعهای از National Institutes of Health (NIH) آمده است:
“Cognitive occupational therapy interventions have demonstrated statistically significant improvements in executive function and memory among elderly patients with mild cognitive impairment.”
در مقایسه با روشهای دارویی، کاردرمانی ذهنی رویکردی غیردارویی، تدریجی و بدون عوارض جانبی است که در طول زمان، تأثیر پایدارتری بر عملکرد ذهنی دارد.
لذت بردن از سرگرمیها
تحقیقات نشان میدهد که داشتن یک سرگرمی با کاهش سطح افسردگی در افراد مرتبط است. داشتن سرگرمی و لذت بردن از آن از بروز افسردگی در برخی افراد (حتی کسانی که افسردگی بالینی دارند) جلوگیری میکند. بنابراین گذراندن وقت در طبیعت، انجام سرگرمیهای خلاقانه مانند موسیقی و هنر، تأثیر زیادی بر سلامت روان دارد. بدین ترتیب میتوان این فعالیتها را با کمک یک کاردرمانگر حرفهای در منزل انجام داد و از تشدید و بروز افسردگی جلوگیری کرد.
کاردرمانی ذهنی در منزل برای کودکان
کودکان از جمله گروههایی هستند که میتوانند از کاردرمانی ذهنی در منزل بهرهمند شوند. برخی از کودکان ممکن است از محیط کلینیک بترسند یا مراکز توانبخشی و دیدن افراد زیاد در یک محیط باعث اضطراب آنها شود. به همین دلیل توصیه میشود تا جلسات کاردرمانی این کودکان در خانه برگزار شود. این گونه کودک احساس امنیت بیشتری میکند و میتواند با آرامش بیشتری در جلسه حضور داشته باشد.
کاردرمانی ذهنی در منزل برای نوجوانان
نوجوانان نیز میتوانند از جلسات کاردرمانی در منزل استفاده کنند. نوجوانی دوره سنی حساسی است. بسیاری از نوجوانان روی ظاهر و تواناییهای خود حساس هستند. ممکن است برخی از آنها دوست نداشته باشند به کلینیک و مراکز توانبخشی مراجعه کنند و درمان را در این مراکز دریافت کنند. در چنین شرایطی بهتر است جلسات در خانه برگزار شود.
در برخی موارد هم نوجوانان نیاز به کاردرمانی مشکلات حرکتی دارند. جا به جایی آنها در این شرایط میتواند سخت باشد و روی عزت نفس فرد اثر بگذارد. بسیاری از آنها دوست ندارند از دیگران درخواست کمک کنند، مخصوصا که این کمک در راستای حمل و جابهجایی باشد. اگر جلسات کاردرمانی در خانه برگزار شوند، نیاز به جابهجایی نیست و نوجوان میتواند در محیطی که به آن عادت دارد، جلسات را برگزار کند. علاوه بر این، مراقبین و اعضای خانواده وی نیز در خانه حضور دارند و میتوانند از آموزشها بهرهمند شوند و به وی کمک کنند.
فواید کاردرمانی ذهنی در منزل
تا به اینجا با تاثیرات مثبت کاردرمانی ذهنی آشنا شدیم. اما این نوع کاردرمانی مزایای زیادی برای بیمار به همراه دارد، بهویژه زمانی که روند درمان در محیط آرامشبخش خانه اتفاق میافتد. در واقع تبدیل فضای شخصی شما به پناهگاهی برای شفا و رشد فواید و مزایای فوق العادهای دارد. بیایید نگاهی به این مزایای فوق العاده بیندازیم.
راحتی بیمار
یکی از بارزترین مزایای کاردرمانی ذهنی در منزل بدون شک راحتی آن است. شلوغی و دغدغههای زندگی روزمره اغلب اهمیت دادن به سلامت ذهن و روان را دشوار میکند. با وارد کردن درمان به فضای خانه خود، استرس برنامه ریزی برای شرکت در جلسات کاردرمانی ذهنی یا رفت و آمد به مراکز توانبخشی را از بین میرود. این راحتی، شرکت منظم در جلسات درمان را به طور قابل توجهی آسانتر کرده و ثبات در درمان را تضمین میکند. به بیان سادهتر، زمانی که درمان تنها چند قدم با شما فاصله دارد، بهانهها شروع به محو شدن کرده و تمرکز به درمان و بهبود افزایش پیدا میکند.
شخصی سازی درمان
هنگامی که درمان در محیط شخصی شما انجام شود، طبیعتاً با شرایط و نیازهای فردی شما سازگار میشود. درمانگران با در نظر گرفتن محیط خانه شما میتوانند بینش عمیقتری از زندگی، ترجیحات و چالشهای خاصی که با آن روبرو هستید به دست آورند. این بینش امکان ایجاد یک برنامه درمانی شخصی سازی شده را فراهم میکند که تاثیرات بی نظیر و موفقیتآمیزی در پی دارد.
امنیت عاطفی و روانی
شرکت در جلسات کاردرمانی ذهنی در محیط آرامش بخش خانه شما سطحی از امنیت عاطفی را ارائه میدهد که تجربه آن در یک محیط بالینی مانند کلینیک دشوار است. برای مثال برای بسیاری از افراد، صحبت در مورد مسائل شخصی میتواند دلهره آور باشد. اما قرار گرفتن در یک محیط آشنا، امن و راحت میتواند به میزان قابل توجهی این موانع را کاهش دهد و تجربه درمانی بهتری ارائه کند. علاوه بر این کاردرمانی ذهنی در منزل موجب تمرین و تقویت مهارتهای جدید در یک محیط واقعی میشود. از این رو شما عزیزان که به هر دلیلی تمایلی به مراجعه به کلینیکهای توانبخشی و کاردرمانی ندارید، میتوانید از خدمات تخصصی کاردرمانی در منزل مجموعه توان هاب بهره ببرید. تیم مجرب توان هاب به همراه کلیه تجهیزات مورد نیاز به خانه شما آمده و جلسات کاردرمانی ذهنی را در منزل شما عزیزان برگزار میکنند.
ابزارها و تکنیکهای رایج در کاردرمانی ذهنی
در مراکز حرفهای کاردرمانی، تکنیکهایی نظیر موارد زیر بهکار میروند:
- بازیهای شناختی دیجیتال برای تقویت حافظه کوتاهمدت
- تمرینات حل مسئله با هدف بهبود برنامهریزی ذهنی
- الگوهای طبقهبندی و دستهبندی برای ارتقاء مهارتهای منطقی
- فعالیتهای تعاملی گروهی برای ارتقاء توانایی اجتماعی و تنظیم هیجان
نکته مهم این است که هیچ دو برنامه درمانی مشابه هم نیستند. مداخلات دقیقاً براساس نیاز هر فرد طراحی میشوند.
آموزش کاردرمانی ذهنی در منزل
کاردرمانی ذهنی در منزل میتواند یک سفر درمانی با مجموعه ای از ابزارها و فعالیتهای مناسب شرایط و نیازهای شما باشد. زیبایی این درمان در تطبیق پذیری آن و توانایی تنظیم آن با نیازهای شخصی و سبک زندگی بیمار است. در ادامه با معرفی چند تکنیک و فعالیت موثر برای آموزش کاردرمانی ذهنی در منزل در خدمت شما عزیزان هستیم.
تمرینات ذهن آگاهی
تمرینات ذهن آگاهی و مدیتیشن سنگ بنای کاردرمانی ذهنی در خانه است. این تمرینات به شما کمک میکند تا در لحظه، سطح استرس و اضطراب خود را کاهش دهید. با اختصاص چند دقیقه در روز برای تمرکز بر تنفس یا انجام مراقبههای یوگا شروع کنید. همچنین تمرکز حواس را میتوان از طریق فعالیتهای روزانه مانند غذا خوردن تمرین کرد. برای انجام این تمرین در هر وعده غذایی باید به شدت روی طعم و بافت غذای خود تمرکز کنید. هدف از این تمرینات این است که سطح آگاهی و حضور ذهن خود را تقویت کنید. این امر میتواند به طور قابل توجهی وضعیت ذهنی شما را در طول زمان بهبود بخشد.
فعالیت های بازسازی شناختی
تحریک یا بازسازی شناختی شامل فعالیتهایی است که مغز شما را به چالش کشیده و آن را فعال و سالم نگه میدارد. پازل، بازی با کلمات و حتی یادگیری یک مهارت یا زبان جدید میتواند به عنوان محرکهای شناختی عالی عمل کند. این فعالیتها نه تنها باعث ایجاد حس موفقیت در افراد میشود، بلکه به حفظ عملکرد شناختی و به تاخیر انداختن زوال شناختی در افراد مسن نیز کمک میکند. شما به راحتی میتوانید این فعالیتها را در برنامه روزانه خود بگنجانید و هر روز زمانی را برای تحریک ذهن خود به شیوهای سرگرم کننده و مفید اختصاص دهید.
مطالعه مقاله کاردرمانی برای بیماران ام اس در منزل از دست ندهید.
تکنیکهای تمدد اعصاب
تکنیکهای تمدد اعصاب نقش مهمی در مدیریت استرس و اضطراب دارند که چالشهای رایج در دنیای پرمشغله امروزی محسوب میشوند. تکنیکهایی مانند تمرینات تنفس عمیق، آرام سازی عضلانی و غیره را میتوان به راحتی در خانه تمرین کرد. با یادگیری آرامش جسمی و ذهنی، میتوانید سطح استرس خود را کاهش داده، خلق و خوی خود را بهبود بخشیده و بهزیستی کلی خود را افزایش دهید.
ایجاد فضایی آرام و راحت در خانه برای اینگونه تمرینات و انجام آن تحت نظر یک متخصص حرفهای کاردرمانی ذهنی میتواند اثربخشی آن را بیشتر کند. بنابراین بدون فوت وقت با مشاوران و کارشناسان ما در مجموعه توانبخشی توان هاب تماس گرفته و بدون پرداخت هیچ هزینهای اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید. کادر حرفهای و مجرب توان هاب با ارائه کلیه خدمات توانبخشی و کاردرمانی ذهنی در منزل در خدمت شما عزیزان هستند.
مطالعه مقاله کاردرمانی کودکان در وب سایت توان هاب را پیشنهاد می دهیم.
چالشهای کاردرمانی ذهنی در منزل
مزایای کاردرمانی ذهنی در منزل بسیار زیاد و متنوع است. با این وجود اما مانند هر درمان دیگری ممکن است چالشهایی نیز وجود داشته باشد. شناخت این چالشها و یافتن راههایی برای غلبه بر آنها، کلید یک سفر درمانی موفق است. بنابراین بیایید برخی از موانع و نکات مهم کاردرمانی ذهنی در خانه را بررسی کنیم.
فقدان راهنمایی حرفهای
یکی از چالشهای قابل توجه کاردرمانی ذهنی در منزل، فقدان راهنمایی حرفهای است. از آنجایی که درمان را در خانه انجام میدهید، ممکن است در مورد اینکه درستی یا موثر بودن فعالیتها تردید داشته باشید. غلبه بر این چالش و تردید، مستلزم جستجو در منابعی مانند آموزش آنلاین، کتاب، یا حتی خدمات مجازی کاردرمانی است که در آن متخصصان میتوانند از راه دور شما را راهنمایی کنند. علاوه بر این، بسیاری از درمانگران نیز مایل به ارائه مشاوره یا کاردرمانی با حضور در محل زندگی شما هستند که میتوانید از آنها کمک بگیرید.
حواس پرتی و وقفه در تمرینات
هنگام کاردرمانی ذهنی در خانه، حواس پرتی اجتناب ناپذیر است. چه کارهای خانه باشد و چه هیاهوی اعضای خانواده، این حواسپرتیها میتوانند بهطور قابل توجهی روند درمان شما را مختل کنند. در هر صورت تعیین زمان و مکان مشخص برای انجام فعالیتهای کاردرمانی ذهنی در منزل میتواند به کاهش این امر کمک کند. با خانواده یا همخانههای خود در مورد برنامه درمانی صحبت کرده و بر اهمیت آن تأکید کنید. علاوه بر این، خاموش کردن دستگاههای الکترونیکی یا استفاده از هدفونهای حذف نویز نیز میتواند به حفظ تمرکز در طول تمرینات کاردرمانی کمک کند.
حفظ انگیزه
با انگیزه ماندن گاهی بسیار سخت و طاقت فرساست، به خصوص زمانی که روند پیشرفت کند به نظر میرسد. تعیین اهداف مشخص و قابل دستیابی میتواند به شما کمک کند تا انگیزه خود را حفظ کنید. علاوه بر این، دریافت پاداشهای کوچک برای رسیدن به اهدافتان میتواند انگیزه بیشتری به شما بدهد. به یاد داشته باشید نوشتن گزارش پیشرفت روند درمان میتواند مدرک ملموسی از پیشرفت شما ارائه دهد و به عنوان یک انگیزه قوی برای ادامه راه عمل کند.
بنابراین مهم است که در روند کاردرمانی ذهنی در منزل به چالشهایی مانند فقدان کمک حرفهای، حواس پرتیهای احتمالی و نیاز به انگیزه پایدار توجه داشته باشید. البته از آن مهمتر باید برای آنها راه حلی بیندیشید. با پرداختن به این چالشها با استراتژیهای عملی، بازده درمان خانگی خود را به حداکثر میرسانید. به یاد داشته باشید، هدف پیشرفت است و نه کمال. بنابراین با برداشتن قدمهای کوچک اما مداوم در طول زمان میتوانید منجر به بهبود قابل توجه در سلامت روان و کیفیت کلی زندگی خود شوید.
پیشنهاد می شود مقاله هزینه کاردرمانی را در وب سایت توان هاب مطالعه بفرمایید.
5 تمرین خانگی مؤثر برای همه سنین در کاردرمانی ذهنی
1. بازیهای پازل و حافظه (برای تمرکز و یادسپاری)🧩
پازلهای تصویری، جدول سودوکو، بازیهای تطابق کارت و حافظه دیداری از تمرینهایی هستند که باعث تقویت حافظه کاری، دقت و تمرکز میشن.
🔸 مناسب برای: کودکان (با پازل ساده)، نوجوانان و سالمندان (با پازلهای چالشیتر)
🔸 زمان پیشنهادی: روزانه 15 تا 20 دقیقه
2. تمرین “چه کاری اول انجام بدم؟” (برنامهریزی و تصمیمگیری)🧠
از فرد بخواهید لیستی از چند کار روزمره (مثلاً لباس پوشیدن، خوردن صبحانه، مسواک زدن) رو به ترتیب منطقی بچینه. این تمرین ساده ذهن رو درگیر تصمیمگیری، ترتیبدهی اطلاعات و مدیریت زمان میکنه.
🔸 مناسب برای: کودکان دارای اختلالات یادگیری، نوجوانان با مشکل نظم ذهنی، بزرگسالان با مشکلات شناختی خفیف
🔸 حالت پیشرفته: انجام این تمرین بهصورت نمایشی یا بازیسازیشده
3. مدیتیشن و تنفس عمیق (مدیریت هیجان و افزایش تمرکز)🧘
در این تمرین فرد یاد میگیره که روی تنفسش تمرکز کنه و با هر دم و بازدم ذهنش رو آرام کنه. این تمرین به کاهش استرس، افزایش آگاهی ذهنی و تمرکز کمک زیادی میکنه.
🔸 تمرین ساده: دم تا 4 شماره، نگه داشتن نفس تا 4 شماره، بازدم تا 4 شماره
🔸 مناسب برای: همه گروههای سنی – حتی کودکان با کمک والدین
🔸 زمان پیشنهادی: 5 تا 10 دقیقه قبل از خواب یا شروع روز
4. دفترچه افکار یا خاطرات روزانه (مرور ذهنی و تحلیل موقعیتها)📝
نوشتن اتفاقات روزانه یا احساسات در قالب کلمات، باعث نظمدهی افکار، تقویت حافظه معنایی و افزایش خودآگاهی میشه. میتونه بهصورت داستاننویسی، کشیدن نقاشی، یا حتی صدا ضبطکردن باشه.
🔸 مناسب برای: نوجوانان و بزرگسالان – برای کودکان هم با کمک والدین میتونه انجام بشه
🔸 پیشنهاد: نوشتن 3 اتفاق مثبت هر روز برای تمرکز روی نقاط قوت ذهنی
5. چالشهای ذهنی با طناب و لگو (هماهنگی دست و ذهن)🧱
ساختن اشکال با لگو یا طناب، تمرینی برای هماهنگی چشم و دست، تقویت دقت، و پرورش تفکر فضاییه. حتی میتونید با چالش زماندار این تمرین رو جذابتر کنید.
🔸 مناسب برای: کودکان بیشفعال، نوجوانان با ضعف مهارت حرکتی-شناختی، و حتی بزرگسالان با آسیب مغزی خفیف
🔸 ابزار پیشنهادی: لگو، روبیک، طنابهای نرم آموزشی، چوبخطهای رنگی
پیشنهاد می شود مقاله کاردرمانی ذهنی؛ تکنیک ها و تمرینات آن را در وب سایت توان هاب مطالعه بفرمایید.
کاردرمانی ذهنی در منزل در تهران
در شهر تهران مراکز و کلینیکهای کاردرمانی مختلفی وجود دارد که در زمینههای مختلف فعالیت میکنند. برخی از مراکز، خدمات کاردرمانی در منزل هم ارائه میدهند. با توجه به ترافیک و شلوغی تهران برگزاری جلسات در منزل میتواند ایدهای بسیار مناسب باشد و به شما کمک کند تا در وقت، انرژی و هزینههای خود صرفهجویی کنید.
توان هاب نیز شامل گروهی از بهترین و متخصصترین کاردرمانگران میشود که در زمینههای مختلف تخصص دارند و جلسات کاردرمانی را در خانه برگزار میکنند. فرقی ندارد در کدام منطقه استان تهران سکونت دارید، گروه کاردرمانی توان هاب با توجه به برنامه زمانی شما جلسات را در منزلتان برگزار خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با پشتیبانی تماس حاصل کنید.
مروری جامع بر کاردرمانی ذهنی
موضوع | توضیحات |
---|---|
کاردرمانی ذهنی چیست؟ | مجموعهای از مداخلات شناختی و رفتاری برای تقویت عملکرد مغز، توجه، حافظه و مهارتهای تصمیمگیری. |
چه افرادی به آن نیاز دارند؟ | کودکان با اختلال یادگیری، افراد مبتلا به اوتیسم یا ADHD، سالمندان با مشکلات شناختی، بیماران پس از سکته مغزی یا آسیب مغزی. |
تکنیکهای رایج | بازیهای ذهنی دیجیتال، تمرینات حافظه، طبقهبندی مفهومی، فعالیتهای گروهی تعاملی، تمرینات حل مسئله و تصمیمگیری. |
تمرینات معمول | ساخت جدولهای تمرکز، بازیهای هدفدار شناختی، تقویت توجه شنیداری و دیداری، تمرینات زمانبندیشده برای واکنشهای ذهنی. |
مزایای اثباتشده | بهبود قابلتوجه در تمرکز، حافظه کاری، خودتنظیمی هیجانی، برنامهریزی ذهنی، انعطافپذیری شناختی و کیفیت زندگی روزمره. |
در آخر
حتماً برای شما هم پیش آمده که شرکت در جلسات کاردرمانی در کلینیک یا مراکز توانبخشی برایتان سخت و طاقت فرسا به نظر برسد. مراکز توانبخشی برای حل این مشکل و در اقدامی نوآورانه، اقدام به ارائه خدمات تخصصی کاردرمانی و توانبخشی در منزل کردهاند. از نمونههای بسیار خوب این خدمات نیز کاردرمانی ذهنی در منزل است.
در گوشه و کنار دنج خانههای ما، کاردرمانی ذهنی فواید متعدد خود را آشکار میکند. پناهگاهی برای شفا ارائه داده، راحتی و انعطاف پذیری برنامه درمانی را تضمین کرده و هزینهها را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. با استفاده از کاردرمانی در خانه، شما نه تنها یک قدم به سلامت روان و ذهن نزدیک میشوید، بلکه برنامه درمان را مطابق با نیازهای منحصر به فرد خود تنظیم میکنید.
بزرگترین مسئولیت ما در تیم پویای توان هاب مراقبت از سلامت جامعه توانخواهان است. ما در خانواده توان هاب تنها یک هدف داریم و آن اینکه کلیه خدمات توانبخشی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و ارتوپدی را بهصورت تخصصی در منزل شما عزیزان ارائه دهیم. در راستای تحقق این هدف، مشاوره تخصصی توان هاب برای شما عزیزان رایگان است و با ثبت درخواست تماس، کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس میگیرند و بهمحض شروع درمان، درمانگران ما با کلیه تجهیزات لازم در منزل شما حضور پیدا خواهند کرد.
پرسشهای متداول
آیا کاردرمانی ذهنی فقط برای کودکان است؟
خیر، این روش برای افراد در تمام سنین – از کودکان تا سالمندان – کاربرد دارد، به شرط آنکه مشکل شناختی یا عملکردی مشخصی وجود داشته باشد.
کاردرمانی ذهنی با رواندرمانی چه تفاوتی دارد؟
کاردرمانی ذهنی بر تمرینات عملی، شناختی و اجرایی تمرکز دارد، درحالیکه رواندرمانی بیشتر به تحلیل و درمان هیجانات و احساسات میپردازد.
نتایج این درمان چقدر زمان میبرد؟
وابسته به شدت مشکل، اما به طور میانگین بین ۳ تا ۶ ماه میتوان نتایج ملموس مشاهده کرد، به شرط پیگیری منظم.